Dâmboviţa: Patru persoane rănite în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dâmboviţa: Patru persoane rănite în urma unui accident rutier
Dâmboviţa: Patru persoane rănite în urma unui accident rutier

Patru persoane au fost rănite, duminică, după ce două maşini, o dubă Iveco şi un Aro, s-au ciocnit frontal pe DN 72 Ploieşti - Târgovişte, în dreptul localităţii dâmboviţene Ion Luca Caragiale, circulaţia rutieră în zonă fiind blocată aproximativ o oră, transmite Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu fractură de humerus şi alte leziuni, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, iar alte trei persoane, rănite uşor, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agentul Andreea Mihălăchioiu, persoana rănită grav este şoferul de pe Aro, care circula regulamentar dinspre Ploieşti spre Târgovişte.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul dubei Iveco, care venea dinspre Târgovişte, a intrat în depăşirea unei căruţe, dar nu a mai avut timp să ajungă pe banda sa de circulaţie, intrând în coliziune frontală cu un Aro care circula regulamentar dinspre Ploieşti. În zonă, au ajuns imediat poliţiştii rutieri şi echipă de descarcerare a ISU Dâmboviţa, care l-au scos pe şoferul autovehiculului Aro dintre fiarele contorsionate, acesta fiind preluat de echipajul SMURD Bucureşti şi transportat cu elicopterul la un spital din Capitală." a declarat agentul Andreea Mihălăchioiu.

Ceilalţi trei răniţi, un pasager din Aro, şoferul şi însoţitorul său din Iveco au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Târgovişte pentru investigaţii medicale, potrivit medicilor aceştia având leziuni uşoare care nu necesită internarea.

La ora transmiterii ştirii, după aproximativ o oră de blocaj pe DN 72 Ploieşti - Târgovişte, în zona cartierului Mija, din localitatea dâmboviţeană Ion Luca Caragiale, unde a avut loc accidentul, traficul rutier a fost reluat, circulaţia desfăşurându-se normal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite