Patron ameninţat de un fals Corduneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Cotea, administratorul firmei Bella Casa din Iaşi, a tras ieri o spaimă puternică după ce a fost agresat şi ameninţat în plină stradă de un fals membru al "clanului" Corduneanu.

Cătălin Cotea, administratorul firmei Bella Casa din Iaşi, a tras ieri o spaimă puternică după ce a fost agresat şi ameninţat în plină stradă de un fals membru al "clanului" Corduneanu. Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii, pe bulevardul Nicolae Iorga. Bărbatul se afla la volanul autoturismului personal, când un Audi A6, înmatriculat cu numere străine, i-a tăiat calea obligându-l să frâneze. Cotea a povestit poliţiştilor că din maşină a coborât un tânăr care s-a apropiat de autoturismul lui şi s-a recomandat ca fiind Adrian Corduneanu.
Ulterior, "Corduneanu" i-a reproşat patronului de la Bella Casa faptul că a întreţinut relaţii sexuale cu prietena sa. Cotea a mai spus că necunoscutul i-a cerut suma de 50.000 de dolari pentru a-l lăsa în pace, ameninţându-l că, în caz contrar, îl va înjunghia.
Din fericire pentru el, patronul de la Bella Casa a fost sunat de un prieten chiar în timpul ostilităţilor. Inspirat, a lăsat telefonul deschis, iar discuţia a fost auzită de prietenul său. Amicul lui Cotea s-a deplasat la locul incidentului în cel mai scurt timp şi a reuşit să aplaneze conflictul. Pe fir a intrat şi poliţia, care a stabilit că agresorul se numeşte Andrei Isarie (25 de ani) şi în nici un caz Corduneanu. După mai multe ore de audieri s-a dispus cercetarea lui Isarie în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de şantaj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite