Patriciu despre dezvăluirile WikiLeaks: Existenţa mea în politică nu numai că nu mi-a folosit, ci m-a împiedicat în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat la Realitatea TV că este prieten cu Călin Popescu Tăriceanu şi că au contribuit împreună la înfiinţarea PNL, adăugând că experienţa sa politică nu l-a ajutat în afaceri.

"În ceea ce mă priveşte, relaţia cu politica sau existenţa mea în politică nu numai că nu mi-a folosit, dar m-a şi împiedicat în piaţa de afaceri", a spus Patriciu.

Omul de afaceri a comentat şi legăturile sale cu Călin Popescu Tăriceanu, menţionate în telegrama Ambasadei SUA, prezentată de WikiLeaks: "Cu domnul Tăriceanu sunt prieten vechi, încă din 1990. Împreună am contribuit la crearea PNL, ne numărăm printre fondatori. Asta e o legătură trainică. Nu înseamnă că aş fi profitat vreodată de faptul că la începuturi am făcut politică, din convingere. Aveam sentimentul că particip la ridicarea unei ţări, unui nou sistem. Nu înseamnă că mi-a folosit în afaceri. Legătura aceasta este făcută probabil pentru că PNL se afla la putere".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite