De Paşte, forţe de ordine suplimentare pe străzile Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

mai ales bisericile şi cimitirele, dar şi zonele aglomerate, cum ar fi parcurile din Iaşi. Poliţia comunitară va asigura permanenţa şi cu 6 patrule auto, dar şi cu o echipă de intervenţie",

mai ales bisericile şi cimitirele, dar şi zonele aglomerate, cum ar fi parcurile din Iaşi. Poliţia comunitară va asigura permanenţa şi cu 6 patrule auto, dar şi cu o echipă de intervenţie", a declarat Gheorghe Nichita. Potrivit primarului, şefii Poliţiei, împreună cu cei de la Jandarmi şi de la Poliţia Comunitară, vor elabora în zilele următoare şi un plan de acţiune pentru noaptea de Înviere, astfel încât fiecare să ştie ce responsabilităţi îi revin.

Datornicii vor primi apă de la RAJAC
Sefii Regiei de Apă-Canal din Iaşi au decis ca, în perioada Sărbătorilor de Paşte, să furnizeze apă rece şi datornicilor. "În aceste zile am decis ca toţi clienţii noştri să primească apă. Chiar dacă unii dintre aceştia figurează cu datorii, de Paşte vor avea apă la robinete", a declarat Răzvan Manolache, purtător de cuvânt la RAJAC. În situaţia celor cu datorii la regie se află câteva sute de ieşeni, din zona Ciurchi şi Bulevardul Chimiei. şefii RAJAC atrag însă atenţia că astfel de situaţii nu se vor mai repeta şi le cer acestora să îşi plătească datoriile.

984, numărul pentru urgenţe
Medicii au anunţat că există spitale de gardă unde se pot adresa ieşenii. Cei care vor să semnaleze problemele apărute în cartiere pot suna la numărul 984. Spitalele din Iaşi şi-au redus mult numărul de pacienţi în această săptămână. Bolnavii care s-au putut deplasa şi nu aveau afecţiuni foarte grave au plecat acasă pentru câteva zile. În cazul în care ieşenii vor avea însă nevoie de un medic, ei se pot adresa, în timpul Sărbătorilor, la Spitalul de Urgenţă şi la Spitalul Universitar "Sf. Spiridon", ambele fiind de gardă în aceste zile. De asemenea, Maternitatea Cuza Vodă va fi de gardă. Fiind în Săptămâna Patimilor, medicii de aici au renunţat la chiuretaje, acordând doar asistenţă. şefii Iaşiului au luat măsuri pentru ca, de Sărbători, oraşul să nu fie paralizat. "La numărul de telefon 984 pot fi semnalate diferite probleme, iar regiile din subordine au echipe pregătite pentru a interveni", a declarat Andrei Trofor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite