Pasajul Universităţii, blocat pentru vaccinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştenii au format o coadă pe patru rânduri
Bucureştenii au format o coadă pe patru rânduri

Centrul de vaccinare împotriva virusului A(H1N1) amplasat în Pasajul Universităţii a adunat ieri sute de bucureşteni.

Aceştia au format cozi care urcau pe scări, ieşeau din pasaj şi se depărtau mult de gura de metrou. Bucureştenii de la metroul Universităţii au aşteptat zeci de minute până au ajuns să fie imunizaţi.

„Am venit direct aici pentru că am înţeles că medicii de familie primesc abia astăzi dozele de vaccin. Nu am mai vrut să aştept. Voiam să mă vaccinez astăzi", a spus Tatiana Ştefănoiu, o bucureşteancă în vârstă de 61 de ani.

Administraţia Spitalelor Bucureşti a decis însă ca astăzi să mute centrul de vaccinare de la Universitate, în Piaţa Unirii.

„Au venit foarte mulţi bucureşteni în Pasajul Universităţii şi am văzut că nu este spaţiu suficient pentru această acţiune şi puţin cam frig pentru cei care se dezbracă. Am hotărât ca de marţi (astăzi - n.r.) să închidem această unitate şi să instalăm două corturi încălzite la Piaţa Unirii", a declarat Marius Savu, directorul Administraţiei Spitalelor Bucureşti.

Pe lângă celelalte centre de vaccinare, ieri au mai fost deschise încă două, la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti şi la Institutul de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite