Party pe ritmuri de muzică electronică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 23 de DJ-i vor mixa două zile şi trei nopţi la cel mai mare festival de muzică electronică din Transilvania. DJ de renume mondial vor mixa pentru o asistenţă de 6.000 de persoane, la finalul lunii, pe plaja din Apa.

Prima ediţie a festivalului de muzică electronică „Aquasound” este programată în perioada 24 -27 iulie pe plaja Apa, la 35 de kilometri de Satu Mare. Potrivit organizatorilor, „Aquasound” Beach Party va fi cel mai mare festival de muzică electronică din Transilvania.
„Peninsula din Târgu-Mureş este un festival cu toate genurile de muzică, iar Delahoya a avut, în ultimii ani, destul de puţini participanţi. Noi suntem axaţi strict pe muzica electronică şi, pentru că locaţia ne permite, am estimat în jur de 6.000 de participanţi. Ca anvergură, se poate spune că „Aquasound” va fi cel mai mare festival de muzică electronică din Transilvania”, spune Mihai Orha, unul dintre organizatori.

Nu mai puţin de 23 de DJ-i

Nume grele din muzica de gen vor mixa live pentru toţi cei prezenţi pe plaja Apa în cele trei zile şi două nopţi de distracţie. „Dintre DJ-ii internaţionali i-am ales pe cei mai renumiţi pentru show-urile pe care le fac. Mandy, Audio Jack, Tom Clark sau Simon Baker sunt în topul DJ-ilor din lume pentru muzica lor, foarte apreciată şi cunoscută, dar mai ales pentru atmosfera pe care o fac la evenimentele de acest gen”, mai spune Mihai Orha. Pe lângă numele consacra-
te din muzica electronică internaţională, vor mixa şi unii dintre cei mai apreciaţi DJ-i din ţară: Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Proof, Kool, Christian
Cardwell, Pagal, Optik, Liquid, Zanga, House Boy, Chris Angel, Rhay, Big Junior, Rhico, Robert Bratu, Jasc, Carlos, Ra.Fa şi Ovidiu Adrian.

60.000 de waţi

În ceea ce priveşte logistica planificată pentru eveniment, organizatorii promit nu mai puţin de 60.000 waţi, două ecrane pe leduri de câte 12 metri pătraţi, un cort profesional de peste 2.100 de metri pătraţi, şi o secţiune VIP de 400 de locuri.
Turneu de promovare
Preţul de intrare la eveniment este de 80 de lei pentru o zi şi 120 de lei pentru cele două zile. VIP-urile vor scoate din buzunar 350 de lei, însă vor fi tratate regeşte cu şampanie şi băuturi fine din partea casei. Cu mai bine de o lună înaintea festivalului de la Apa, o parte din DJ-ii ce vor mixa la „Aquasound” au început un turneu de promovare în întreaga Transilvanie.
„În acest turneu de promovare a evenimentului, suntem o echipă de vreo cinci DJ-i şi popularizăm festivalul în toate cluburile mari din Transilvania, în cele mai mari oraşe, este vorba de Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Oradea, Baia Mare şi Satu Mare”, spune unul dintre cei mai apreciaţi DJ din Satu Mare, Big Junior.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite