Parteneriat între Crucea Roşie, SMURD şi norvegieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Morten Brekke, preşedintele Comitetului Internaţional de Relaţii, membru al Crucii Roşii Norvegiene a vizitat săptămâna aceasta Târgu Mureş. Scopul declarat al vizitei a fost refacerea

Morten Brekke, preşedintele Comitetului Internaţional de Relaţii, membru al Crucii Roşii Norvegiene a vizitat săptămâna aceasta Târgu Mureş.
Scopul declarat al vizitei a fost refacerea legăturii cu filiala din Mureş, după ce, ani în şir, fosta conducere a reuşit performanţa de a deveni oaia neagră a filialelor Crucii Roşii din România, îndepărtând toate organizaţiile străine ce încercau să se implice în diverse programe. Brekke a făcut o vizită şi la SMURD, cu care are un parteneriat stabil, de lungă durată. După ce, anul trecut, Crucea Roşie Norvegiană a inaugurat un loc de joacă pentru copiii din Valea Rece (cartier de rromi din apropierea oraşului Târgu Mureş n.red.) acum Brekke a vizitat şi alţi copii din casele familiale din comuna Săncrai, precum şi de la Centrul "Rozmarin" şi Adăpostul de Noapte. Norvegienii nu au venit nici de această dată cu mâna goală, ci au adus alimente, haine şi jucării. Următoarea vizită a lui Morten Brekke va fi în august, când va veni însoţit de voluntari norvegieni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite