Părinţii lui Nemescu: „Condamnaţi-l pe ucigaşul Imran!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii regizorului Cristian Nemescu şi ai sunetistului Andrei Toncu au cerut, ieri, magistraţilor să-l condamne la pedeapsa maximă pentru omor din culpă, 15 ani de închisoare, pe Ali Imran,

Părinţii regizorului Cristian Nemescu şi ai sunetistului Andrei Toncu au cerut, ieri, magistraţilor să-l condamne la pedeapsa maximă pentru omor din culpă, 15 ani de închisoare, pe Ali Imran, autorul accidentului în urma căruia le-au fost ucişi copiii.
 
Ei susţin că acesta ar fi încercat tergiversarea dosarului, dar şi influenţarea martorilor şi ar fi minţit pe toată durata procesului că circula, în momentul accidentului, cu o viteză cuprinsă între 40 şi 50 km/h.

Expertiza a demonstrat că Imran conducea în momentul acela cu o viteză de aproape 120 km/h.

Ali Imran a declarat că e conştient de gravitatea faptei pe care a comis-o şi că de fiecare dată când a avut ocazia a încercat să le ceară scuze familiilor celor morţi în accident.

Imran a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 5 la şapte ani de închisoare şi plata unor daune de 3 milioane de lei. Tribunalul va decide peste o săptămână ce sentinţă va da în acest dosar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite