Părinţii lui Michael preiau custodia copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson a declarat duminică că doar el şi soţia lui au autoritatea de a se se ocupa de afacerile şi de copiii starului pop.

Tatăl lui Michael Jackson a declarat pe covorul roşu înainte de a intra la gala Premiilor BET că el împreună cu soţia sa Katherine au autoritatea personală şi legală de a duce mai departe afacerile fiului lor şi de a avea grijă de copiii acestuia.

Joe Jackson a apărut în mod neaşteptat la Premiile BET, un spectacol dedicat artistului care tocmai s-a stins din viaţă, potrivit Washington Post.

Joe a spus că prioritatea în momentul de faţă sunt copiii starului pop, despre care a declarat că sunt bine şi sunt conştienţi moartea tatălui lor.

Într-o declaraţie pentru CNN, familia a declarat că avocatul lor, Londell McMillan, este singura persoană care poate vorbi în numele lor.

MocMillan, care l-a însoţit pe Joe Jackson la spactacolul dedicat artiştilor afro-americani, a declarat pentru CNN că este posbilă demararea unei a doua autopsii a trupului cântăreţului, fără să ofere alte detalii.

Despre Michael, tatăl său a declarat:

"Mi-aş fi dorit ca lumea să-i fi recunoscut meritele când a fost în viaţă. Mi-aş dori să fie aici să vadă mulţimile de oameni care s-au strâns pentru el."

Pentru fanii din întreaga lume, ultima repetiţie a artistului, care a avut loc cu o seară înainte de a deceda, la  Los Angeles, ar putea fi lansată în curând pe piaţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite