Parcarea gratuită costă 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat îşi "face veacul" de ceva timp în parcarea din spatele Hotelului Decebal din Bacău, lângă Farmacia 1. Omul, ignorat de autorităţi, încearcă să câştige un ban "cinstit"

Un bărbat îşi "face veacul" de ceva timp în parcarea din spatele Hotelului Decebal din Bacău, lângă Farmacia 1. Omul, ignorat de autorităţi, încearcă să câştige un ban "cinstit" deranjându-i pe conducătorii auto care încearcă să parcheze în zonă.
"Scenariul" este simplu: maşina intră în parcare, iar personajul invită şoferul, cu gesturi largi, care amintesc de agenţii de circulaţie, să ocupe unul dintre locurile libere din parcare. Apoi, omul se apropie de portieră şi dă de înţeles că merită să încaseze o taxă pentru "efortul" făcut de a găsi un loc de parcare. "Nu ştiu ce caută aici, în parcare, şi cine-l lasă să facă ce vrea. Dar i-am dat 10.000 de lei ultima dată. Mai bine îi dau ceva bani decât să-mi găsesc maşina zgâriată sau alt necaz", a spus Cristina P., una dintre "clientele" "patronului" parcării din spatele hotelului. Cele mai multe parcări din oraş sunt cu plată şi păzite. Cea din spatele hotelului este însă fără plată. Tocmai de aceea, măcar puţinele parcări rămase "libere" ar trebui să fie supravegheate din când în când, pentru ca şoferii să nu aibă din nou de ales între mărunţişul dat "patronului" parcării şi milionul vărsat în bugetul local din cauza roţii blocate...

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite