Parc ilegal în centrul Bacăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală a amenajat în centrul Bacăului un parc la care se poate ajunge doar dacă se încalcă regulile de circulaţie. Zona de relaxare este înconjurată de străzi, dar nu există

Administraţia locală a amenajat în centrul Bacăului un parc la care se poate ajunge doar dacă se încalcă regulile de circulaţie. Zona de relaxare este înconjurată de străzi, dar nu există nicio trecere de pietoni pentru accesul în parc. Băcăuanii care vor să ajungă totuşi în parc riscă amendă de până la 40 de lei.

„E destul de riscant, la cum se circulă în ziua de azi. Nu îmi e de amendă, că ar fi şi culmea. Nu ştiu cum de nu s-au gândit şi la o cale de acces", ne-a declarat băcăuanul Marin Buştean.  Autorităţile susţin însă că nu se pune problema trasării unei treceri de pietoni în apropierea parcului.

„Am încurca circulaţia. Există o normă legală prin care puteam face o trecere doar dacă există un flux mare de pietoni, ceea ce nu se întâmplă în zonă”, a spus Florin Cobzaru, şeful Parcului Auto din Primăria Bacău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite