Paraziţii, la dramaturgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa hip-hop s-a dat în spectacol pe scena unui teatru.Hip-hop-erii de la Paraziţii au cântat pentru prima dată în sala unui teatru. Premiera a avut loc cu ocazia Festivalului Dramaturgiei.

Hip-hop-erii de la Paraziţii au cântat pentru prima dată în sala unui teatru, la Timişoara. Premiera a avut loc cu ocazia Festivalului Dramaturgie, care promovează creaţia contemporană. După ce au întârziat o oră, băieţii de cartier au încălzit atmosfera cu melodii necenzurate. ,,Ce putea fi mai contemporan decât Paraziţii ?”, a spus directorul adjunct al Teatrului Naţional din Timişoara, Ion Rizea.

Unii au plătit dublu

Timişorenii care au cumpărat bilete de la agenţie au plătit 20 de lei. Între timp, a apărut un sponsor-surpriză, motiv pentru care organizatorii au redus preţul biletului la 10 lei. Spectatorii care au ajuns în ultimul moment la Sala 2 a Teatrului Naţional au cumpărat bilete la jumătate de preţ. Celor care au plătit mai mult li s-a promis o intrare gratuită la concertul Fly Project.

„Deşi tradiţionaliştii contestă cuvintele vulgare ale trupei Paraziţii, exprimări similare se întâlnesc şi în marile piese de teatru. De aceea am invitat o formaţie hip-hop la secţiunea de concert a Festivalului”, a adăugat Rizea. Peste 500 de tineri au asistat la spectacol. Cei mai mulţi dintre ei se aflau pentru prima dată într-o sală de teatru.

Publicul care a venit la Sala 2 a Teatrului Naţional a avut o medie de vârstă de 18 ani şi cunoştea toate versurile trupei. „Am avut succes cu acest eveniment. Pentru a putea veni la concert, spectatorii şi-au cumpărat biletele din casieria teatrului nostru şi astfel am reuşit să-i aducem pentru prima dată la teatru”, a mai declarat Rizea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite