Paradă de baloane cu aer cald

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paradă de baloane cu aer cald
Paradă de baloane cu aer cald

Preţul unei urcări, timp de cinci minute, la aproximativ 30 de metri a fost de 20 de lei. Copiii au plătit jumătate din această sumă. La cea de-a patra ediţie a Paradei baloanelor cu aer cald, desfăşurată în localitatea Câmpu Cetăţii, de lângă Sovata, weekendul trecut, au participat aproximativ 15.000 de spectatori.

„La paradă au participat 11 baloane cu aer cald, dintre care doar unul din România, cu două echipaje din Bucureşti. Publicul a putut să urce, contra cost, în baloanele ancorate la sol sau să participe la alte activităţi, cum ar fi paintball, căţărări pe un perete, bodypainting,tras cu arcul sau plimbări cu trenuleţul“, a spus Miclos Laszlo, unul dintre organizatori.

Plimbări la înălţime

Pentru adulţi, preţul unei urcări la aproximativ 30 de metri, timp de cinci minute, a fost de 20 de lei, iar pentru copii, 10 lei. „Am venit din Târgu-Mureş ca să le vedem. Am fost şi anul trecut şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa vrea să zboare cu balonul şi cred că o să urcăm cu toţii“, a spus Marieta Ştefan din municipiul Târgu-Mureş.

Zboruri dimineaţa şi seara

image

Cei mai puţin curajoşi doar au admirat aparatele de zbor



Interesul a fost mare, atât din partea copiilor, cât şi din partea adulţilor.  „N-am mai zburat niciodată, dar cred că o să încerc acum. Baloanele sunt foarte frumoase. Este prima oară când vin, dar voi reveni, pentru că mi-a plăcut foarte mult“, a spus Ioana Precup, din Reghin.

În cadrul Paradei baloanelor cu aer cald s-a zburat atât dimineaţa, cât şi seara, unele baloane parcurgând o distanţă de cinci kilometri. Conform organizatorilor, dimineaţa şi seara este perioada optimă de zbor cu baloanele cu aer cald, întrucât curenţii de aer nu sunt foarte puternici.

Pe lângă baloane, spectatorii au putut urmări acrobaţii cu parapanta sau motoparapanta, dar şi salturi cu paraşuta, efectuate de paraşutiştii Aeroclubului din Târgu-Mureş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite