PSD Vaslui cere demiterea prefectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Organizaţiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, l-a acuzat pe prefectul judeţului Vaslui că a pus în mişcare o întreagă maşinărie pentru a determina primarii, viceprimarii şi

Preşedintele Organizaţiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, l-a acuzat pe prefectul judeţului Vaslui că a pus în mişcare o întreagă maşinărie pentru a determina primarii, viceprimarii şi consilierii locali pesedişti să treacă la PNL sau PD.Liderul PSD spune că deţine dovezi clare care demonstrează că membrii PSD sunt sunaţi şi şantajaţi să treacă la unul din partidele Alianţei.
"Prefectul a ordonat inspectorilor Corpului de control al Prefecturii să exercite acţiuni repetate asupra Primăriei din comuna ştefan cel Mare, acţiuni care depăşesc competenţele, încalcă legea şi comit abuzuri. Prefectul
apolitic
se ocupă în mod abuziv de creşterea numerică a membrilor PNL. În consecinţă, vom cere ministrului Tăriceanu să-l demită. Nu ne aşteptăm ca acesta să facă ce-i cerem noi, dar dorim sancţionarea celor care au introdus în viaţa politică aceste modalităţi abuzive de a acţiona", a declarat Dumitru Buzatu.
Preşedintele PSD a adăugat pe lista motivelor pentru care PNL face presiuni asupra membrilor PSD şi faptul că mai sunt 40 de zile până când intră în vigoare legea migraţiei politice, "timp în care cei dornici de aventură pot sări dintr-o barcă în alta".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite