Peste 20 de parlamentari PSD au părăsit şedinţa de asumare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 20 de parlamentari PSD au părăsit şedinţa de asumare
Peste 20 de parlamentari PSD au părăsit şedinţa de asumare

Mai mulţi parlamentari social-democraţi şi conservatori asistă la şedinţa de asumare a răspunderii Guvernului pe cele trei legi purtând la braţ banderole albe în semn de protest, iar alţii s-au ridicat şi au părăsit sala în momentul discursului premierului.

Potrivit pesedistei Olguţa Vasilescu, 20 dintre colegii săi au ieşit din sala de şedinţe în semn de protest faţă de mai multe prevederi ale Legii Educaţiei şi ale Legii unice de salarizare.

Ea a mai declarat că "practic, Guvernul a acceptat câteva amendamente ale parlamentarilor, insuficiente din punctul lor de vedere". "Dacă de mâine noi începem să operăm modificări, tocami pentru că suntem nemulţumiţi de amendamente, atunci înseamnă că nu am făcut nimic cu cceastă procedură de asumare", a afirmat ea.

Citiţi şi:


De asemenea, o parte dintre parlamentarii PSD şi PC care au ales să rămână în sala de şedinţe poartă la braţ banderole albe în semn de protest de acţiunea Guvernului, din care şi partidul lor face parte.

"Este o formă de protest, partidul nostru a considerat că aceste legi trebuie dezbătute, noi am fost împotriva acestei proceduri (de asumare a răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului-n.r.)", a explicat deputatul PSD Rodica Nassar gestul unor parlamenatri PSD.

Liderul conservatoruilor, Dan Voiculescu, a declarat zileel trecute că parlamentarii acestei formaţiuni politice vor participa la şedinţă purtând astfel de banderole.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite