PSD, PRM şi PC au cântat "DA-DA-DA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Geoană anticipează declanşarea unei "spirale a violenţei" după referendumul de mâine Mircea Geoană susţine că promisiunea făcută de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, de

Geoană anticipează declanşarea unei "spirale a violenţei" după referendumul de mâine

Mircea Geoană susţine că promisiunea făcută de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, de reclădire a consensului politic după referendum este o doar o intoxicare, adevăratul lui plan fiind intrarea într-o spirală a violenţei.

Geoană a afirmat că promisiunea lui Traian Băsescu, de reclădire a consensului politic, după referendumul din 19 mai, "este doar o intoxicare de campanie".

"Traian Băsescu şi cei care îl susţin au ajuns la un moment al disperării şi asistăm în aceste zile la un imens plan de intoxicare a opiniei publice, cu scopul de a demobiliza electoratul partidului nostru şi al celor care sunt împotriva domnului Băsescu", a spus Geoană, subliniind că susţinătorii preşedintelui pregătesc mitinguri spontane pentru seara de sâmbătă. Liderul PSD consideră că cifrele sondajelor se situează în jurul a "50 şi ceva la 40 şi ceva" în favoarea preşedintelui. Geoană a mai spus că 92% din alegătorii PSD vor vota pentru demitere. El a negat informaţiile despre o înţelegere între PSD şi PD în vederea creării unei noi majorităţi parlamentare.

C.V. Tudor a confiscat mitingul PSD

Pesediştii, peremiştii şi conservatorii au reuşit să scoată peste 20.000 de oameni, ieri, în Bucureşti, la ultimul miting împotriva lui Traian Băsescu. La manifestaţie a fost prezent şi fostul şef al statului Ion Iliescu, prezenţa sa animând câteva mii de oameni care stăteau pe margine la umbră. Îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu mesaje anti-Băsescu şi colorate în roşu, alb sau albastru, manifestanţii au scandat "Jos Băsescu" şi "DA-DA-DA" la doar câţiva paşi de Palatul Cotroceni şi localul Golden Blitz. Deşi organizatorii plănuiseră ca doar tinerii să ia cuvântul la miting, liderul PRM, C.V. Tudor, s-a urcat primul pe scenă şi a ţinut un discurs în care l-a înfierat pe Traian Băsescu, gest care l-a obligat şi pe Mircea Geoană să ia cuvântul. "Mergeţi sâmbătă la vot să daţi mafiei peste bot…Să ne spună conturile bancare", a spus C.V. Tudor în uralele manifestanţilor. El l-a acuzat pe Băsescu de bişniţă cu blugi din vremea în care era căpitan de navă.

Curtea de Conturi, sesizată

Mircea Geoană a declarat că Traian Băsescu şi susţinătorii săi au folosit "sume imense" în campania pentru referendum. "Din estimările noastre, Traian Băsescu a cheltuit între 13 şi 20 milioane în campanie şi vom fi foarte vigilenţi la Curtea de Conturi", a adăugat el.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite