Emil Boc după ieşirea PSD din Guvern: Avem ocazia să reducem costurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a anunţat joi că în urma demisiei miniştrilor PSD din Guvern, a ales să numească titulari interimari ca să limiteze "starea de incertitudine", urmând ca în 45 de zile să vină în Parlament cu un nou Executiv.

"Puteam să aştept 15 zile cu miniştri demisionari PSD, am decis să pun capăt unei asemenea stări de incertitudine şi să avem în această perioadă de interimat miniştri care să fie responsabili de deciziile care vor fi luate. În intervalul celor 45 de zile urmează să ne prezentăm la Parlament pentru a obţine un vot pentru validarea noilor miniştri care vor fi propuşi în urma plecării de la guvernare a miniştrilor PSD", a explicat Emil Boc.

"În urma demisiei miniştrilor PSD, am decis, potrivit Constituţiei, să asigurăm din rândul membrilor Guvernului interimatul pe o perioadă de maximum 45 de zile, cu actuali membri ai Cabinetului", a zis premierul.

"Guvernarea ţării nu poate însă sta pe loc, guvernarea merge mai departe, va fi greu, dar vom reuşi", a mai afirmat Boc.

 "Ţara este şi va fi guvernată şi nu vor exista derapaje", a conchis el.

"Acum, odată cu plecarea PSD de la guvernare, mai avem o ocazie suplimentară să mai reducem din costurile legate de funcţionarea cabinetelor demnitarilor, a secretarilor de stat", a mai declarat Boc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite