Adriean Videanu: secretarii de stat PSD au fost eliberaţi din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu: secretarii de stat PSD au fost eliberaţi din funcţie
Adriean Videanu: secretarii de stat PSD au fost eliberaţi din funcţie

Premierul Emil Boc i-a eliberat joi seara din funcţie pe secretarii de stat PSD, urmând ca vineri dimineaţă miniştrii interimari să facă nominalizări pe funcţiile respective, a declarat la TVR 1 ministrul Economiei, acum şi interimar la Sănătate, Adriean Videanu.

Videanu a spus că, în ministerul Sănătăţii va delega noilor secretari de stat responsabilităţile ministrului, menţinându-le doar pe cele care ţin de atribuţiile ordonatorului principal de credite.

"Nu va trebui să fiu în două locuri în acelaşi timp. Sunt interimar la Sănătate. Nu voi face altceva decât să gestionez acele lucruri care ţin obligatoriu de ordonatorul principal de credite.Voi delega foarte multe dintre atribuţii secretarilor de stat. Şi acum, la Economie, am delegat peste 90% din atribuţiile ministrului secretarilor de stat", a afirmat ministrul PD-L.

El a spus că ministrul trebuie să se ocupe de ceea ce înseamnă "viziune asupra domeniului pe care îl gestionează şi nicidecum de administrarea cotidiană".

"Altfel, secretarii de stat, directorii, directorii adjuncţi nu ar mai face nimic. Administrarea cotidiană o fac cei care sunt responsabili pe specialităţile respective", a precizat Videanu

El a mai spus că vineri va pleca întregul cabinet al fostului ministru al Sănătăţii, deoarece "dată fiind situaţia de interimat, acesta nu mai este util".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite