PNŢCD Iaşi: consens în cabinetul ginecologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul PNŢCD Iaşi, care funcţionează de mai bine de jumătate de an în cabinetul ginecologic al liderului filialei, dr. Constantin Fătu, era ieri pustiu. Uşa cabinetului stătea ferecată

Sediul PNŢCD Iaşi, care funcţionează de mai bine de jumătate de an în cabinetul ginecologic al liderului filialei, dr. Constantin Fătu, era ieri pustiu. Uşa cabinetului stătea ferecată încă de la orele 12.00, când s-a terminat programul de consultaţii. Pe liderul PNŢCD Iaşi l-am găsit pe numărul de telefon afişat pe uşă.

"Semnarea protocolului dintre PNL şi PNŢCD este o decizie istorică şi va duce la revitalizarea polului de centru-dreapta din politica românească. Congresul de la Bucureşti a fost, din punctul nostru de vedere, ilegal şi nestatutar", a declarat dr. Fătu.

Acesta susţine că punctul său de vedere este îmbrăţişat de majoritatea membrilor filialei. "Noi am făcut tot timpul consultări şi toată lumea a fost de accord cu această strategie. Vom convoca, totuşi, biroul judeţean într-o săptămână", a adăugat şeful ţărănist. Filiala ieşeană a PNŢCD mai numără în prezent 500 de membri, în întreg judeţul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite