Sezonul nunţilor în PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crin Antonescu, preşedintele liberal, se însoară cu câteva luni înainte de scrutinul prezidenţial.

Liderul PNL a declarat agenţiei Mediafax că i-a cerut mâna prietenei sale, Adina Vălean. „Este adevărat. Am cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean. Nu pot să vă spun când va avea loc ceremonia. De principiu, cât mai curând şi aş vrea să feresc treaba asta de campania electorală”, a spus Crin Antonescu.

În luna martie, prietena lui Crin Antonescu, Adina Vălean, europarlamentar, a declarat public că are o relaţie cu acesta. Vălean a reacţionat după ce fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, l-a acuzat pe Antonescu de faptul că alcătuieşte lista pentru Parlamentul European în funcţie de interese personale, favorizând-o.

Crin Antonescu şi Adina Vălean sunt împreună de mai mulţi ani. Antonescu, candidatul PNL în alegerile prezidenţiale, este văduv şi şi-a crescut singur fetiţa, Irina, în vârstă de opt ani.

Mirele, emoţionat

Nunta liderului liberal ar putea avea loc în această vară. Antonescu spune că are emoţii, deoarece nu are încă o confirmare din partea viitoarei mirese. “Aştept acum un răspuns, cred că va spune «da». În astfel de cazuri până nu vezi treaba făcută nu poţi fi sigur”, a spus Crin Antonescu.

Liderul liberal nu are amănunte organizatorice. „Nu am stabilit niciun fel de detalii. Nici unde, nici când. Nu am avut timp”, a declarat el.

Familie de profesori

Adina Vălean se afla ieri la Bristol. În vârstă de 39 de ani, ea este de profesie matematician. A devenit membru al PNL în 1999. Pe site-ul personal, ea se recomandă ca o femeie care „a muncit din greu” pentru cariera ei politică. În numai zece ani, a reuşit să obţină două mandate de deputat european şi unul în Parlamentul român.

Profesor de matematică până în 1997, ea a fost deputat de Călăraşi, secretar general al tineretului liberal şi s-a implicat în campania electorală a partidului din 2004. Adina Vălean este vicepreşedinte al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din Parlamentul European – grupul ALDE. 

Crin Antonescu este membru PNL din 1990. Profesor de istorie, el a devenit membru al Parlamentului României în 1992 şi şi-a construit constant o carieră politică până când, în 2009, a fost ales preşedinte al PNL.

Balul, deschis de Petre Roman

Anul acesta, la începutul lunii iunie, s-a recăsătorit şi fostul lider al PD, fostul premier Petre Roman. El s-a însurat cu Silvia Chifiriuc la 6 iunie. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Silvestru, iar Dana şi Dinu Patriciu au fost naşi de căsătorie.

La PNL s-au mai oficiat căsătorii notabile. Anul trecut, fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu s-a deplasat până la Monte Carlo pentru a participa la nunta consilierului său, Dan Andronic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite