Antonescu despre propunerea lui Băsescu: Un nou episod dintr-o farsă în care PNL nu va juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonescu despre propunerea lui Băsescu: Un nou episod dintr-o farsă în care  PNL nu va juca
Antonescu despre propunerea lui Băsescu: Un nou episod dintr-o farsă în care PNL nu va juca

Liderul celui mai important partid din opoziţie, Crin Antonescu, a precizat că PNL nu va accepta o eventuală propunere pentru numirea unui ministru la ministerul de Interne.

"Sper să nu îndrăznescă nimeni să ne contacteze, pentru că noi nu vom juca în farsa lor", a declarat Crinb Antonescu.

Acesta a precizat că singura soluţie, pentru România, este numirea unui guvern de tehnocraţi, care să pună la punct o strategie anticriză coerentă şi care să poată organiza nişte alegeri libere şi corecte.

"Farsa pe care a jucat-o Traian Băsescu prin numirea unor reprezentanţi ai opoziţiei la SIE şi SRI nu se va repeta", a precizat liderul opoziţiei şi candidatul PNL pentru fotoliul de la Cotroceni.

Antonescu a luat în râs dârzenia arătată de partidul condus de Mircea Geoană câan este vorba despre funcţa de ministru al Internelor, dârzenie de care social democraţii nu au dat dovadă când s-a luat decizia introducerii impozitului forfetar sau când s-au adoptat prin asumarea răspunderii cele trei pachete de legi.

Şi şeful livberalilor aruncă întraga răspundere pentru eşecul coaliţiei pe umerii lui traian Băsescu, deoarece el a girat acest guvern.

ntreaga responsabilitate îi revine lui Traian Băsescu. Acest coşmar pe care românii îl trăiesc de nouă luni de zile este rezultatul unui vis împlinit al lui Traian Băsescu, cum însuşi declara", a spus preşedintele liberalilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite