VIDEO Un deputat PDL o acuză pe candidata la şefia TVR că-i cerea bani să apară la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Mihail Boldea o acuză pe colega sa, şefa Biroului de presă al partidului, Ada Meseşan, că i-ar fi cerut bani pentru a-i aranja apariţiile la diverse posturi de televiziune.

Boldea spune că ar fi trebuit să încheie un contract cu firma lui Meseşan şi să-i plătească 1.000 de euro pentru ca aceasta să-l trimită pe la televiziuni. Ada Meseşan urmează să primească astăzi votul Parlamentului pentru un loc în Consiliul de Administraţie al TVR.

Boldea susţine că are dovezi şi că a prezentat acest caz colegilor democrat-liberali: "În luna ianuarie 2009, am discutat cu dânsa, am fost acreditat şi am fost trimis trei săptămâni la emisiuni, iar apoi dânsa a condiţionat ieşirea mea la televiziuni de plata, de încheierea acestui contract", a declarat Boldea, luni seară la Realitatea TV.

Boldea spune că s-a plâns colegilor din Parlament: "I-am spus liderului de grup de la Cameră, Mircea Toader la o întâlnire cu ceilalţi colegi. Mi s-a spus dacă am vreo dovadă. Bineînţeles, eu aveam dovada pentru că Ada Meseşan îmi trimisese contractul. Am adus la cunoştinţa celorlalţi colegi de această situaţie", a spus Boldea.

Ada Meseşan a declarat pentru Realitatea.net: "El a vrut să încheie un contract de consultanţă cu mine, dar eu l-am refuizat."

Meseşan a confirmat discuţiile privind numirea sa în fruntea televiziunii naţionale: "Mi s-a propus de către conducerea PDL să fiu membru în consiliu de administraţie al TVR . Urmează audierile şi vom vedea care va fi rezultul votului din Parlament", a declarat Meseşan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite