Emil Boc este mandatat de PDL să asigure o "bună guvernare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc este mandatat de PDL să asigure o "bună guvernare"
Emil Boc este mandatat de PDL să asigure o "bună guvernare"

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat duminică seara că membrii Colegiului Director l-au mandat pe premierul Emil Boc să ia "toate măsurile" pentru a asigura o bună guvernare, în contextul nemulţumirilor existente în rândul filialelor PDL în ceea ce priveşte relaţia cu PSD.

"În urma analizei şi a şedinţei Colegiului Director, ca urmare a nemulţumirilor existente în filialele PDL cu privire la modul cum se pun în aplicare obiectivele Parteneriatului pentru România, Colegiul Director al PDL l-a mandatat pe primul-ministru să ia toate măsurile care se impun în vederea asigurării unei bune guvernări", a precizat Gheorghe Flutur după şedinţa Colegiului Director.

Flutur a refuzat să spună ce fel de măsuri ar putea lua primul-ministru şi dacă poate fi vorba de remaniere guvernamentală.

"Sigur poate să însemne şi acest lucru", a răspuns Vasile Blaga, duminică seara, la Realitatea TV, întrebat dacă mandatul primit de premier de la Colegiul Director al PDL înseamnă că va face remanieri guvernamentale.

Anterior, Blaga spusese că un subiect al şedinţei Colegiului Director este legat de relaţiile cu PSD, mai ales după declaraţiile recente ale ministrului de Interne, Dan Nica, privind pregătirea unor posibile fraude electorale. "Noi le-a simţit, indirect, că ni s-au adresat", a spus Vasile Blaga.

Colegiul Director Naţional al PDL este format din membrii BPN, preşedintii organizaţiilor interne de nivel naţional, presedinţii organizaţiilor judeţene şi ai celor din Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite