Orban: "Decizia PNL privind intrarea la guvernare, nestatutară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la Realitatea TV că decizia partidului privind participarea la guvernare a fost luată fără respectarea Statutului liberalilor.

"În mod normal, o decizie referitoare la participarea la guvernare, în conformitate cu Statutul, ar fi trebuit luată în Delegaţia Permanentă", a declarat Orban, potrivit Mediafax.

"Chiar am solicitat, împreună cu mai mulţi colegi, consultarea, măcar a preşedinţilor de organizaţii judeţene", a mai spus vicepreşedintele PNL.

Declaraţia lui Orban vine după ce liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a acuzat astăzi faptul că "nu a fost o informare corectă şi o decizie corectă", adăugând că punctul său de vedere este împărtăşit de alţi "16-17 colegi", lideri de organizaţii PNL din ţară.

Morega a afirmat că Delegaţia Permanentă a PNL Gorj a solicitat în mod "expres", în scris, convocarea de urgenţă a Delegaţiei Permanante centrale, aşa cum au fost convocate şi structurile similare ale PSD şi PD-L, înainte de începerea negocierilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite