Baia Mare: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante ştiri ale zilei prezentate în ediţia locală a ziarului Adevărul de Seară, Baia Mare


Pericol de explozie la Vişeu
Trei proiectile de calibrul 80 mm au fost găsite ieeri, în localitatea maramureşeană Vişeu de Sus, de către muncitor care lucra la nivelarea unor grămezi de pământ. Sosiţi la faţa locului, pirotehniştii de la ISU le-au ridicat pe toate şi  acum urmează să fie distruse în poligon.


Copil de 13 ani, la volan
Un băiat de 13 ani a fost găsit de poliţişti la volan, în localitatea Văleni, tractând o maşină a unui consătea, Vasile G. de 28 de ani. La vederea poliţiştilor, cei doi au lăsat maşinile şi au rupt-o la fugă. Niciunul nu avea permis de conducere, iar maşina condusă de copil nu era înmatriculată.


A dărâmat cu maşina un stâlp
Un alt accident rutier a avut loc vineri dimineaţă pe bulevardul Independenţei din Baia Mare. Un şofer a intrat un maşina într-un stâlp de la iluminatul public, după ce o altă maşină a virat brusc de pe banda a doua păe prima bandă, tăindu-i astfel calea. Stâlpul ce a fost schimbat recent a fost rupt. 


Finala „Eu Miss Moroşancă” are loc duminică
Finala Concursului „Eu Miss Moroşancă” va avea loc duminică, la Teatrul de vară din Baia Mare, de la ora 18.00. Cele 11 finaliste se află acum în cnatonament la o pensiune din Baia Mare şi se pregătesc pentru probele ce le vor susţine. Acestea vor îmbrăca costume populare şi rochii de mireasă. 


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite