Orădenii sunt răsfăţaţi cu uleiuri de maseuri thailandezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul centru de masaj tradiţional thailandez din ţară a fost deschis la Oradea. Tehnicile de relaxare le practică doar maseuri thailandezi specializaţi la Templul War Pho, acolo unde acum

Primul centru de masaj tradiţional thailandez din ţară a fost deschis la Oradea. Tehnicile de relaxare le practică doar maseuri thailandezi specializaţi la Templul War Pho, acolo unde acum 2500 de ani a fost inventat acest tip de masaj, de către un preot budist.

Locaţia e amenajată după principiile thailandeze şi doar cu materiale aduse din această ţară. La parter sunt amenajate locurile pentru masajul la picioare, la etajul I sunt camerele pentru masajul tradiţional thailandez, iar următoarele două etaje sunt pentru masajul cu uleiuri aromatice şi cu ierburi medicinale. Clienţii care intră în centru trebuie să se descalţe la uşă şi sunt întâmpinaţi cu o cană de ceai verde.

Masaj cu ulei pentru recuperare

"Cel mai interesant este masajul cu plante. Este un săculeţ plin cu plante medicinale, care se încălzeşte la 120 de grade, după care e răcit la minus 35-36 de grade şi la temperatura asta se începe masajul. În timpul şedinţei, uleiurile conţinute în plantele din săculeţ sunt absorbite de piele. Este foarte bun pentru întinderile musculare, de ligamente şi pentru recuperare după anumite operaţii sau fracturi", a explicat Liptak Barnabas, proprietarul centrului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite