S-a spânzurat după ce l-a ţepuit pe Puyol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri bihorean Octavian Brânzaş (42 ani), patron al mai multor benzinării şi firme care se ocupă cu comercializarea produselor petroliere, a fost descoperit mort, marţi, într-o hală din localitatea Odorhei.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Moţiu, a declarat pentru „Adevărul de Seară" că Octavian Brânzaş era cercetat pentru înşelăciune şi spălare de bani. Afaceristul urma să fie audiat marţi la Parchet.

În urmă cu câteva săptămâni, poliţiştii au ridicat de la sediul firmei lui Brânzaş mai multe documente pentru cercetări. „Lângă cadavrul victimei a fost găsită o mapă cu documente ce urmează să fie analizată de anchetatori. În cauză nu există suspiciuni de omor", a spus Ioana Indrieş, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

Era depresiv

Medicii legişti au făcut ieri autopsia cadavrului. „Bărbatul s-a spânzurat. Din discuţiile pe care le-am avut cu apropiaţii, se pare că avea tulburări depresive. Lua multe medicamente pentru depresie", a declarat ieri medicul legist Gabriel Mihalache, şeful Serviciului de Medicină Legală Oradea.

Octavian Brânzaş a fost implicat de-a lungul anilor în mai multe dosare penale, cel mai recent fiind legat de o înşelăciune împotriva lui Carles Puyol, căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, cu al cărui tată Brânzaş a avut un parteneriat. Recent, Puyol şi-a trimis avocaţii la Oradea pentru a rezolva unele probleme financiare. Brânzaş ar fi avut restanţe, potrivit unor surse citate de Mediafax, la plata unor lucrări efectuate de partea spaniolă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite