Oprescu: RATB va dubla numărulul vehiculelor în zilele cu proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat astăzi, la Realitatea TV, că  în zilele în care vor fi proteste sindicale RATB va ieşi în stradă cu un număr dublu de vehicule, sfătuindu-i totodată pe bucureşteni să folosească cât mai puţin maşinile personale.

"Îi rog pe bucureşteni ca în perioada în care se desfăşoară aceste proteste, adică de luni şi până la sfârşitul săptămânii, să folosească mai puţin maşina personală şi cât mai mult mijloacele de transport în comun, pentru că am dublat numărul acestora. Am făcut un apel şi sper ca Udrişte (directorul Metrorex- n.r.) să mărească şi el numărul garniturilor de metrou", a spus Sorin Oprescu.

Citiţi şi:

Întâlnire fără rezultate între Boc şi sindicalişti. Nistor: Am aflat că premierul este liderul sindical al tuturor românilor

Primarul Capitalei a mai spus  că cei care ies în stradă la protest ar trebui să fie hotărâţi, "nu să danseze pinguinul".

"Acum depinde de ce vor ei să obţină. Ori sunt hotărâţi ori dansează pinguinul, că dacă vor să danseze să îmi spună şi mie că le pot da o locaţie mai potrivită" a spus glumind primarul general al Capitalei. În opinia lui Oprescu, nu mai există niciun orizont de aşteptare din partea românilor.

20.000 de protestatari vor ieşi în stradă în zilele următoare. Liderii sindicali au discutat astăzi cu premierul mai bine de trei ore, însă nu au ajuns la un consens în ceea ce priveşte mitingurile anunţate. Vezi aici detalii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite