Sorin Oprescu ia în calcul posibilitatea unei candidaturi la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu ia în calcul posibilitatea unei candidaturi la prezidenţiale
Sorin Oprescu ia în calcul posibilitatea unei candidaturi la prezidenţiale

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat duminică, la Antena 3, că ia în calcul posibilitatea de a candida la prezidenţiale, susţinând că încă nu s-a hotărât, că mai are nevoie de timp şi că, dacă va candida, o va face din postura de independent.

"Mă frământă şi pe mine chestiunea asta. Nu este atât de simplu pe cât pare. Mulţi au crezut că mă joc cu lucrurile astea....Nu este o hotărâre uşoară de luat. Trebuie să ştii clar că ai încrederea oamenilor, că oamenii văd în tine o speranţă, să nu-i păcăleşti, să nu-i minţi...Eu nu exclud chestia asta (...). Mai am nevoie de timp", a spus Sorin Oprescu.

În momentul în care i s-a atras atenţia că a declarat mereu că nu va candida, Sorin Oprescu a răspuns că îşi menţine"exact declaraţiile" pe care le-a făcut până acum, dar că ia în calcul posibilitatea de a candida.

"În momentul când m-aţi întrebat, eu v-am răspuns cât pot mai cinstit, uitându-mă în ochii dvs. Nu m-am hotărât, vă spun că mai am nevoie de timp, un timp mai scurt sau mai lung (...)", a spus Oprescu, repetând că are nevoie de "certitudinea simpatiei oamenilor", "a încrederii oamenilor" în el.

Sorin Oprescu a declarat că decizia depinde numai de el, pentru că nu are "stăpân", şi că dacă va candida o va face ca independent. Oprescu a spus că, în decizia sa, cel mai greu atârnă promisiunile pe care le-a făcut bucureştenilor. "Cea mai mare piatră care mă apasă este promisiunile pe care le-am făcut bucureştenilor despre ce doresc să le fac. Pe scurt, doresc să-i fac să trăiască în acest oraş, nu doar să locuiască", a  spus primarul general, citat de NewsIn.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a reafirmat, vineri, în timpul unei vizite de lucru în mai multe zone ale oraşului, că nu va candida. "Rămân alături de bucureşteni. Nu voi candida", a subliniat edilul-şef al Capitalei.

Oprescu a declarat, în mai multe rânduri, că nu intenţionează să candideze pentru funcţia supremă în stat şi că are în plan trei mandate de primar general. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite