Onoruri militare pentru Ticu Dumitrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Ticu Dumitrescu a fost înmormântat ieri după-amiază, cu onoruri militare, la cimitirul din comuna natală Olari, judeţul Prahova. Aproximativ 500 de oameni au venit să-şi ia

Constantin Ticu Dumitrescu a fost înmormântat ieri după-amiază, cu onoruri militare, la cimitirul din comuna natală Olari, judeţul Prahova. Aproximativ 500 de oameni au venit să-şi ia rămas-bun de la fostul preşedinte CNSAS.

Printre ei, scriitoarea Ana Blandiana, consilierul guvernamental Marius Oprea şi foarte mulţi foşti deţinuţi politici. Cu toţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care a fost un „luptător“.

„Dispariţia lui e dureroasă şi pentru că nu suntem deloc siguri că golul pe care îl lasă va putea fi umplut. Senzaţia pe care o am e aceeaşi pe care am avut-o la moartea domnului Coposu: că se încheie un capitol al vieţii noastre publice, un capitol al istoriei, în care mai existau oameni politici gata să pună interesele noastre mai presus decât pe ale lor“, a declarat Ana Blandiana.

Slujba de înmormântare a fost ţinută de un sobor de preoţi, iar sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului deţinut politic a fost acoperit cu tricolorul României.

Zeci de coroane au fost trimise din partea familiei şi din partea oficialităţilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite