Omorât în bătaie după discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni au emis, ieri, mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile pe numele lui Paul Lazăr (23 de ani), care este acuzat că l-a omorât în bătaie pe Marius Jantea (21 de ani), la finalul săptămânii trecute, în comuna Urleasca.

În noaptea de 20 spre 21 iunie, Jantea a plecat, împreună cu un prieten, din discoteca din Urleasca, pe un scuter. În drumul spre casă, cei doi au fost ajunşi din urmă de un autoturism Volvo, care i-a tamponat din spate.

Patru bărbaţi au coborât din maşină şi au început să-l bată pe Jantea şi pe prietenul său, Dorin Pica (20 de ani). În urma loviturilor primite, Jantea a decedat pe loc.

„Din cercetări a rezultat că agresorul  a lovit victima cu pumnii şi cu picioarele. Suspectul a rupt dintr-un gard un panou din lemn cu care a acoperit victima. S-a urcat cu picioarele pe acel panou, provocându-i leziuni care au dus la deces. Moartea s-a datorat asfixiei mecanice“, a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Agresorul riscă să stea după gratii până la 20 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite