Oltenii vor să scape de criză cu un bilet norocos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile Loto au fost asaltate de la primele ore ale zilei

Premiul cel mare, în valoare de peste 9,5 milioane de euro, le-a făcut cu ochiul chiar şi celor care nu au jucat niciodată la Loto. Împătimiţii au scos din buzunar chiar şi câteva sute de lei, pentru bilete, sporindu-şi astfel şansele de câştig. Cu toţii aşteaptă cu nerăbdare tragerea la sorţi şi spun că au de gând să îşi achite datoriile la bănci, dacă vor câştiga.

Varianta câştigătoare bate criza

Tot mai afectaţi de criză, mulţi slătineni speră să ghicească măcar cinci din cele şase numere norocoase. Chiar şi câteva zeci de mii de lei ar fi bineveniţi, în aceste vremuri grele. „Nu am mai jucat de aproape un an, dar acum am decis să cumpăr două bilete, chiar dacă nu stau prea bine cu banii. În vremurile astea grele nici nu îndrăznesc să visez la premiul cel mare, m-aş bucura să ghicesc măcar cinci numere, să mai scap de datorii. 20.000 de lei dacă aş lua, aş fi mulţumit, că aş plăti un credit la bancă“, a spus, în această dimineaţă, Ion Liţescu, după ce a ieşit dintr-o agenţie Loto. Aceleaşi planuri şi le-au făcut sute de slătineni care suportă din ce în ce mai greu criza economică.

Împătimiţii ştiu cum vor cheltui cele 39 de milioane

Jucătorii care investesc sute de lei săptămânal în bilete la Loto stau cu gândul la premiul cel mare şi ştiu exact ce vor face cu banii, dacă vor avea norocul să îi câştige. „Nici nu mai ştiu exact câte variante am jucat săptămâna aceasta. Oricum, mai multe decât săptămâna trecută. Cred că am investit peste 200 de lei. Dacă voi câştiga 39 de milioane de euro, îmi voi plăti toate datoriile, apoi îmi voi cumpăra o vilă cu piscină şi un Hummer. Ce aş putea să fac cu atâţia bani? Le voi da şi rudelor şi prietenilor, iar ce îmi rămâne, o să pun la bancă“, explică, hotărât, Liviu Diaconu, de 32 de ani, din Slatina. Angajaţii agenţiilor estimează că astăzi vor fi jucate mult mai multe variante decât duminica trecută, pentru că premiul este unul substanţial. Ei spun că, în câteva ore, sute de oameni calcă pragul agenţiilor, în speranţa că vor ghici numerele norocoase.

Tragerile Loto 6 din 49 şi Noroc vor avea loc la ora 19.20, iar rezultatele vor fi anunţate în jurnalul de ştiri de la TVR. Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6 din 49 s-a câştigat pe 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite