Oltenii au donat sânge pentru Ramona Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe internet circulă mesaje prin care se caută donatori cu grupa AB4

În timp ce Ramona Radu se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, colegii de serviciu, rudele şi cetăţenii Slatinei fac front comun şi se implică în acest caz.
Lucrătorii de la Ambulanţă  au rămas şocaţi la aflarea veştii despre colega lor. Nu au stat mult pe gânduri şi s-au dus să doneze sânge, ieri şi astăzi, pentru Ramona, care are o grupă sangvină rară. Sunt toţi alături de ea şi speră din tot sufletul să se facă bine. „Ramona este foarte bine pregătită din punct de vedere profesional şi are un suflet mare. Este căsătorită şi are un copil. Ne gândim cu toţii la ea şi la familia ei şi am fost să donăm sânge“, a spus Radu Nucă, director Serviciu de Ambulanţă.

Taximetriştii sunt alături de tatăl Ramonei


La iniţiativă au aderat şi taximetriştii slătineni, în special cei care sunt colegi cu tatăl Ramonei. „Un coleg de-al meu s-a dus să doneze sânge pentru Ramona. Mă gândesc să fac şi eu acelaşi lucru astăzi, pentru că tatăl ei este coleg cu noi şi pentru că m-a impresionat acest caz. Sper să se facă bine“, a spus Mihai, taximetrist.
La Centrul de Transfuzii sunt aşteptaţi şi astăzi slătinenii care vor să facă o faptă bună. „Primii care au donat sânge au fost colegii Ramonei. Au venit 13 lucrători ai serviciului de ambulanţă. S-au prezentat la scurt timp şi 3 taximetrişti care au donat sânge. AB4 este o grupă foarte rară, numărul de donatori fiind mic. Încercăm să facem tot ce putem şi sperăm ca starea Ramonei să se amelioreze. În această dimineaţă o să trimitem sângele la Bucureşti“, ne-a spus Veronica Grecioiu, directorul Centrului de Transfuzii Slatina.
Campania de solidaritate cu Ramona a ajuns şi pe internet, mulţi utilizatori ai programelor interacţiune socială primind mesajul: „Cei care au grupa AB4 sunt rugaţi să doneze sânge pentru Ramona Radu, care este în stare gravă la Spitalul Floreasca“.

Pacientul aflat în ambulanţă a murit


Asistenta Ramona Radu  a fost implicată, sâmbătă, 25 aprilie, într-un grav accident în comuna Valea Mare. Alături de ea, în ambulanţă, se afla un bolnav care trebuia să fie internat. Şoferul Salvării  a pierdut controlul maşinii şi a intrat în derapaj. Pacientul a murit pe loc, iar şoferul, împreună cu fiul victimei sunt internaţi la Spitalul Slatina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite