Oltenii au dat năvală în centrul Băniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltenii au dat năvală în centrul Băniei
Oltenii au dat năvală în centrul Băniei

Mici, beri, clovni, teatru, meşteri provoacă valuri de vizitatori

Cum a bătut ceasul ora 12.00, copiii, cu tot cu părinţi şi bunici au luat cu asalt Piaţa Mihai Viteazu pentru o întâlnire de gradul zero cu Pinocchio, protagonistul spectacolului pus în scenă de Teatrul Colibri. Printre zeci de baloane şi alte jucării zburătoare, cei mici nu au scăpat o clipă din ochi iubita lor păpuşă, pe care o vedeau în care şi oase. Actriţa Rodica Prisăcaru i-a dat grai lui Pinocchio, iar întreaga poveste a prins viaţă graţie lui Mugur Prisăcaru, Oana Stancu, Adriana Iancu, Mihai Brumă-Uzceanu, Alla Cebotari, Daniel Mirea şi Ilie Turcu. Micuţul Adrian era foarte fericit că nu a plouat şi nu i s-au stricat planurile pe care le are pentru azi, şi care nu sunt deloc puţine.

La plimbare, printre meşteri, mici şi beri


„După Pinocchio vreau să îmi cumpăr alviţă şi multe baloane şi să-i cunosc şi eu pe clovnii simpatici“, spune băieţelul. De atâta lume, nu puteai arunca un ac în Piaţa Mihai Viteazu pe la ora 13.00. În timp ce unii îşi clăteau ochii cu obiectele scoase la vânzare negustori sosiţi în Cetatea Banilor din toate colţurile României, pe alţii pofta îi ţinea aproape de grătarele unde sfârâiau micii.
Vreme de câteva minute oltenii s-au pomenit cu preşedintele ţării pe traseul Primărie, Prefectură, Filarmonică. I-a salutat de pe scările de la judeţ şi fiecare şi-a văzut de drum. Fiind la curent cu programul Zilelor Craiovei, zeci de oameni au luat-o spre Parcul Tineretului, a cărui inaugurare era programată la ora 15.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite