Oltencele vor costume de baie colorate şi decoltate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile sunt dispuse să cheltuie chiar şi 100 de lei pentru a fi la modă pe plajă

Magazinele cu costume de baie din Slatina sunt foarte căutate în această perioadă. Majoritatea clientelor sunt tinere care vor să fie la modă, indiferent cât costă un compleu pentru plajă. „Am venit să mă uit prin magazine, pentru că săptămâna viitoare plec la mare şi vreau să am un costum nou. Aş dori unul colorat, cu nuanţe de albastru. Preţurile mi se par accesibile şi aş fi dispusă să dau 70-80 de lei pentru un costum“, a spus Irina Popescu, de 24 de ani, din Slatina.
Nu se mai poartă tanga
Comercianţii s-au aprovizionat din timp cu costume care mai de care mai moderne şi spun că vânzările merg bine în această perioadă. „Anul acesta, nu se mai poartă slipul tanga, iar ca şi culori se poartă mai ales roşul şi verdele. Sutienele preferate sunt decoltate şi fără burete. La noi, costumele costă 38 de lei, iar vânzările merg binişor“, ne-a declarat Victoria Ivan, patroana magazinului Extreme Fashion.
Dacă tinerele preferă costume cât mai colorate şi decoltate, femeile de vârsta a doua caută modele mai serioase. „Doamnele preferă costumele pline, cu slip normal şi sutien fără burete. Unele tinere cer şi anul acesta slip tanga. La noi, costumele costă între 63 şi 130 de lei, dar sunt toate Jolidon. Cel mai bine se vând cele roşii, negre sau imprimate“, a explicat Felicia Vrăjesa, vânzătoare la magazinul Capirom.Adolescentele analizează cu atenţie ambele piese ale costumului, pentru a fi sigure că sutienul şi slipul le pun în valoare silueta. „Vreau ca şi sutienul şi slipul să fie cât mai decoltate. Aş vrea un costum roşu sau negru, cu pietre sau accesorii care să îl pună în valoare. Am văzut câteva modele drăguţe, dar nu m-am hotărât încă ce să cumpăr“, a spus Cristina Mihalcea, de 19 ani.

Bărbaţii nu au pretenţii

Dacă doamnele sunt dispuse să cheltuie chiar şi 100 de lei pentru un costum cu pietre, de la firme cunoscute, domnii sunt foarte nemulţumiţi de preţurile mari ale compleurilor pentru plajă şi nu îşi încurajează soţiile să cumpere. „Vrea să dea 80 de lei pentru două petece, parcă ar fi resturi de material. Anul acesta e criză, nu ne permitem să cheltuim atât de mult pentru un costum de baie. Să mai facă şi topless, că nu sunt de acord să plătim atâţia bani pentru un sutien şi o pereche de slipi “, ne-a spust Eugen, aflat astăzi la cumpărături cu soţia sa. Comercianţii au avut grijă şi de ţinuta oltenilor la plajă. Au adus boxeri la preţuri cumprinse între 20 şi 50 de lei şi spun că bărbaţii preferă culorile închise, cum ar fi negru, gri, maro sau albastru închis.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite