Olteanu: Codul Penal va fi modificat aşa cum vor românii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, că parlamentul va reexamina Legea de modificare a Codului Penal şi a celui de Procedură Penală, aşa cum vrea societatea românească.

Preşedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, că parlamentul va reexamina Legea de modificare a Codului Penal şi a celui de Procedură Penală, aşa cum vrea societatea românească. Afirmaţia a fost un nou răspuns la criticile pe care ambasadorul SUA la Bucureşti le-a formulat la adresa Legislativului.

"Ştim cu toţii că legea nu e cum ar fi trebuit să fie. Ştim că parlamentul a greşit. Parlamentul are urechi să audă şi are ochi să vadă. Reacţia publicului, reacţia opiniei publice, reacţia societăţii civile au fost cât se poate de clare la acea lege. Vom reexamina legea şi o să facem o lege aşa cum vrea societatea românească. Şi, fără îndoială, că argumentul important pentru noi este ce vrea societatea românească.

Ce vrea ambasadorul american sigur că se va putea regăsi în legislaţia din SUA în măsura în care domnia sa va fi convingător", a spus Olteanu, citat de Mediafax. Liderul liberal a revenit şi joi seara asupra ideii potrivit căreia Nicholas Taubman a fost răsplătit cu funcţia de ambasador în România pentru contribuţia financiară la campania preşedintelui George W. Bush.

Olteanu s-a întrebat retoric "ce-ar fi spus românii dacă în 2000 preşedintele Ion Iliescu numea ambasador un finanţator al campaniei sale electorale sau dacă Traian Băsescu îl numea ambasador pe răposatul Anghelescu (omul de afaceri Florin Anghelescu, soţul fostei consiliere prezidenţiale Stana Anghelescu - n.r.)".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite