Olguţa Vasilescu face videochat cu SRI: şi-a instalat o cameră de supraveghere în biroul de primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat că se îngrijeşte de banii Serviciului Român de Informaţii (SRI) şi, ca să facă economii, şi-a pus singură cameră video în birou.

"În atenţia directă a noului şef SRI Dolj: Începând de azi puteţi dispune de imaginile camerei de luat vederi montate de mine la birou, ca să nu mai fie nevoie să utilizaţi resursele financiare ale statului român. Din aceleaşi motive, am decis şi înregistrarea convorbirilor telefonice. Când doriţi, materialele vă stau la dispoziţie. .Băietii ăştia care îmi ascultă telefonul mi-or da şi un premiu cand s-or plictisi de cum rezolv probleme şi elimin sistemul de şpăgi? Sau tocmai asta o fi început să deranjeze... Măcar o fi cu mandat sau e placerea unora să vadă ce vorbeşte primarul Craiovei?", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Contactaţi de ziarul Adevărul, reprezentanţii SRI s-au abţinut de la orice comentariu.

 Olguţa Vasilescu a publicat şi un mesaj la adresa fostului primar:

"Solomon a scos capul în lume, la două luni după ce a fost bătut măr, ca să critice noua administraţie, deşi a lăsat moştenire o primărie în faliment. Problema lui? De ce plec toată ziua la Bucureşti? Pentru el şi alţi curioşi voi posta foto de la toate întâlnirile pe care le am în Capitală".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite