Oktoberfest cu bere şi fete frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oktoberfest cu bere şi fete frumoase
Oktoberfest cu bere şi fete frumoase

Prima ediţie a „Micului Oktoberfest“ a continuat ieri cu multe surprize pentru turişti şi pentru braşoveni. Pe scena festivalului au urcat şase concurente îmbrăcate în port tradiţional bavarez, care s-au întrecut pentru a câştiga produse cosmetice în valoare de 500 de eruo.

Felicia Ana Hărăstăşan (64 de ani), din Codlea a fost cu siguranţă cea mai populară concurentă, tocmai pentru că a avut curajul să se înscrie la un concurs de miss.

„Îmi place foarte mult să dansez, mai ales în stil bavarez. Îmi plac foarte mult obiceiurile nemţeşti, am crescut cu ele şi mă trag dintr-o familie de saşi“, ne-a spus pensionara. Ea a câştigat titlul de Miss Heidi şi a primit o zi de răsfăţ la un salon de înfrumuseţare.

Căncescu, „spălat“ cu bere

Un incident penibil s-a petrecut vineri seară, la deschiderea oficială a Oktoberfestului. Cristina Antonie, directoarea unei firme de publicitate, i-a aruncat preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, un pahar cu bere în faţă.

Preşedintele CJ a declarat că gestul are conotaţii politice, Antonie fiind acuzată că a monopolizat spaţiul publicitar din Braşov. A doua zi a sărbătorii bavareze Oktoberfest de la Braşov a culminat cu un concurs de miss.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite