Ofiţerul din cazul Becali, dat afară din Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul care a fost prezent în barul „Illy“ din Pipera, în noaptea de 26/27 ianuarie 2009, când se presupune că Gigi Becali şi bodyguarzii săi ar fi sechestrat trei membri ai clanului Geamănu, care îi furaseră maşina finanţatorului Stelei, a fost destituit din funcţie.

În noaptea de 26 spre 27 ianuarie, agentul principal Romulus Dumitrache, aflat în timpul liber, a mers în barul „Illy“, unde hoţii maşinii lui Becali au fost puşi să dea declaraţii scrise că nu vor mai fura.

Poliţistul nu şi-a informat, la vremea respectivă, şefii despre posibilele ilegalităţi la care a asistat. Abia după ce Becali a dezvăluit că în bar se afla şi un poliţist, Dumitrache a recunoscut incidentele. El era angajat la Serviciul Criminalistic din cadrul Poliţiei Ilfov din 2005.

Romulus Dumitrache este cercetat de procurori pentru complicitate la lipsire de libertate şi favorizarea infractorului. El nu are voie să părăsească Bucureştiul şi judeţul Ilfov. Reamintim că, în acest caz, Gigi Becali a fost arestat preventiv.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite