Oficialii ieşeni spun că renunţă la vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

zile.Unde pleacă în această vară politicienii ieşeni? "Nici nu mă gândesc la concediu. Am foarte mult de lucru atât la primărie, cât şi la partid. De aceea nu îmi voi lua concediu",

zile.
Unde pleacă în această vară politicienii ieşeni? "Nici nu mă gândesc la concediu. Am foarte mult de lucru atât la primărie, cât şi la partid. De aceea nu îmi voi lua concediu", declară primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. Recunoaşte că şi-ar dori mult să petreacă două-trei zile în Franţa, dar ştie că va fi ocupat până peste cap de probleme administrative. "Pentru a fi măcar câteva zile cu familia, cred că vom merge într-un sfârşit de săptămână în nordul Bucovinei. Vreau să am linişte, să nu mai aud de nimeni", a mai adăugat Nichita. La fel de preocupat de problemele ieşenilor se arată şi senatorul democrat Dan Cârlan. După terminarea sesiunii parlamentare, şeful democraţilor ieşeni va bate judeţul în lung şi în lat, pentru a vedea care este situaţia la filiale. "În vara aceasta voi merge pe la fiecare filială în parte. Nu cred că voi avea odihnă. Oricum, dacă ar fi să plec undeva câteva zile, mă voi duce în vizită la părinţii mei, pe Valea Tarcăului", a declarat Dan Cârlan. Prefectul de Iaşi, Radu Prisăcaru, va trăi vara aceasta din amintiri. Dacă acum doi ani a plecat în Egipt, iar anul trecut a vizitat Turcia, în vara aceasta nu va părăsi nici măcar judeţul. "Zilele acestea am avut o ofertă de a pleca în Tunisia, dar a trebuit să o refuz. Oricât de mult mi-aş dori, nu pot pleca din judeţ", a spus Radu Prisăcaru. Reprezentantul guvernului în teritoriu şi-a propus ca lunile acestea să meargă din poartă în poartă şi să le explice ţăranilor cum e cu Uniunea Europeană. "Se apropie aderarea ţării noastre la UE. Ieşenii trebuie să ştie ce presupune aceasta, şi de aceea voi merge mult prin satele din Iaşi", a mai spus Prisăcaru.

Concediu pentru documentare în Siria
Vara aceasta, cel mai norocos politician pare să fie senatorul Varujan Vosganian. Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat are planificată o călătorie în Siria. Nu înainte însă de a încheia activitatea parlamentară. "Trebuie să aprobăm noul Cod Fiscal, după care, în luna august, vreau să plec la Alep, în Siria", a declarat Vosganian. Scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor, Varujan Vosganian lucrează în acest moment la un volum despre istoria armenilor. Vacanţa în Siria o va folosi pentru documentare. "În jurul Alepului au fost ucişi aproape un milion de armeni. Merg acolo pentru a mă documenta pentru noua mea carte", a încheiat Varujan Vosganian.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite