Oferte tentante pentru vacanţa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinaţiile cele mai ieftine sunt în zona Bucovinei, a Maramureşului şi în insulele greceşti.

Agenţiile de turism vin şi anul acesta în sprijinul băcăunilor dornici să-şi petreacă sărbătorile pascale în zone pitoreşti. De săptămâna viitoare, tour-operatorii lansează pachete cu vacanţe ieftine de câte trei sau patru zile în zona Bucovinei, dar şi în străinătate.

„Nu ne facem probleme că vom rămâne cu biletele în sertar. Avem reduceri de până la zece la sută şi pachete promoţionale greu de refuzat. Cu bani puţini, oamenii pot avea un Paşte cu adevărat fericit”, ne-a spus Dumitru Nănescu, directorul unei agenţii de turism.

Turiştii au de ales între mănăstirile din nordul Moldovei şi zona Maramureşului, unde se pot caza la pensiuni de două sau trei stele. Mai nou, ofertele turistice includ şi excursii în Munţii Apuseni. „Clienţii ne solicită mereu locaţii inedite de aceea anul acesta ne-am asigurat că ei pot pleca şi în munţii Apuseni, pentru costuri accesibile”, a mai spus Dumitru Nănescu.

Noutăţile din acest an

Dacă până acum băcăuanii solicitau Bulgaria ca destinaţie externă pentru petrecerea Paştelui, de anul acesta ei pot alege Insula Corfu din Grecia.

„Persoanele care vor petrece Paştele în această zonă au la dispoziţie un pachet turistic de cinci zile. Acolo li se vor asigura cazarea şi masa. Se vor organiza excursii pentru vizitarea celor mai importante obiective turistice din zonă”, ne-a explicat Ioana Mitruş, reprezentant agenţie.

Tour-operatorii din Bacău mai oferă şi un pelerinaj în Peninsula Crimeea din Ucraina. Aici, turiştii vor putea vizita, timp de şapte zile, mănăstiri vechi de aproape jumătate de secol.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite