Oferte speciale la târgul de la Goranu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte speciale la târgul de la Goranu
Oferte speciale la târgul de la Goranu

Pe tarabe se găsesc uniforme militare americane şi adidaşi „Năstase“, dar cele mai căutate de vâlceni sunt salopetele

„Cumpăraţi, cumpăraţi, că este super ofertă! Orice articol la un leu!“, sunt frazele care se auzeau cel mai des aseară la târgul de haine din Goranu, cartier de la periferia Râmnicului. Printre produsele oferite la acest preţ sunt pantofi, bluze şi pantaloni.
În fiecare zi de marţi şi vineri, zeci de negustori vin la marginea oraşului pentru a-şi vinde mărfurile. Unele sunt vechi, ponosite, roase de vreme, altele arată mai bine sau sunt aduse din străinătate.

Vâlcenii caută produse cât mai noi şi care sunt în pas cu moda. „Nu mai vindem ca înainte. Din păcate, oamenii vin, se uită şi cumpără numai dacă scrie numele unei firme cunoscute, indiferent dacă au mai fost purtate sau nu. Vânzările merg din ce în ce mai prost, nu ştiu cum ne-om descurca“, a spus Liliana Bolovan, comerciantă.

Salopetele şi uniformele de război, la mare căutare

Cele mai vândute produse sunt hainele de purtat prin casă, dar şi cele de muncă. Mecanicii şi muncitorii îşi pot achiziţiona de aici o salopetă de orice mărime, la un preţ foarte mic. „Am cumpărat nişte haine pentru bărbatu-meu, ca să aibă ce purta prin curte. La noi, la ţară, nu trebuie cine ştie ce haine scumpe, ne mulţumim cu puţin“, a spus Elena Morăscu din localitatea Budeşti.

„Ne roagă să aducem din străinătate“

La târgul de la Goranu poţi cumpăra şi lucruri deosebite. O uniformă militară din Forţele Armate ale Statelor Unite costă 70 de lei, în timp ce o pereche de adidaşi pe care scrie „Năstase“, numele celebrului jucător de tenis român, valorează între 20 şi 30 de lei.

Hainele de la târg nu sunt toate la mâna a doua. Mai mulţi vânzători s-au gândit să aducă marfă din afara ţării, pentru a-şi creşte câştigurile. „Noi aducem costume de firmă din străinătate pentru că este mai profitabil. Sunt foarte rezistente şi arată bine. Furnizorii de afară sunt mulţumiţi de ele şi ne-au spus că la ei se vând bine“, a precizat un vânzător care-şi lăuda marfa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite