Bacău: Şeful de post din comuna Odobeşti acuzat de lovirea unui localnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Şeful de post din comuna Odobeşti acuzat de lovirea unui localnic
Bacău: Şeful de post din comuna Odobeşti acuzat de lovirea unui localnic

Poliţiştii băcăuani au început, luni, o anchetă, după ce şeful de post din comuna băcăuană Odobeşti a fost acuzat de un localnic că l-a lovit şi l-a înjurat, incidentul fiind înregistrat cu un telefon mobil, transmite Mediafax.

Şeful de post din comuna Odobeşti, Grigore Lazăr, a fost filmat cu un telefon mobil în timp ce ar fi lovit un localnic duminică seară.

Filmul a ajuns şi la şefii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, poliţistul fiind înregistrat cum îmbrânceşte şi înjură un cetăţean care îl chemase să aplaneze un conflict avut cu alt localnic.

"Când a văzut că îl filmez mi-a dat peste mână şi mi-a spus să mă duc dracului", a spus bărbatul agresat, Adrian Boriţ.

Fratele acestuia spune că poliţistul i-a prins o mână la spate, vrând să-i pună cătuşe.

"Mi-a sucit mâna la spate, deşi în braţe o ţineam pe fetiţa mea. Poliţistul a trimis un civil la maşină, să îi aducă cătuşele, pentru că le uitase. De ce a trimis pe cineva din sat după cătuşe ?", a declarat Ionel Boriţ, cel care a fost imobilizat de subofiţer.

Bărbatul agresat are o mână în ghips şi îşi va scoate certificat medic-legal.

Singura precizare făcută de şeful de post este că nu ştie clar ce s-a întâmplat în învălmăşeală, dar că este sigur că nu a lovit pe nimeni.

Poliţistul va fi anchetat de Compartimentul Control Intern al Inspectoratului de Poliţie Bacău.

"Ofiţeri de la Compartimentul Control Intern fac verificări în cazul şefului de post din comuna Odobeşti cu privire la aspectele sesizate, urmând să se dispună măsurile necesare, în funcţie de concluziile anchetei", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subinspectorul Narcisa Butnaru.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite