Oboseala i-a fost fatală pilotului Gârbacea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele concluzii ale anchetei arată că automobilistul a pierdut controlul asupra maşinii. În vreme ce colegii lui Lucian Gârbacea încearcă să explice tragedia, rudele sale încă nu acceptă ideea că pilotul s-a stins din viaţă.

În aşteptarea rezultatelor necropsiei şi ale anchetei interne, organizatorii Raliului Iaşiului susţin că tragicul accident de ieri, între localităţile Voineşti şi Popeşti, a fost provocată de o eroare de pilotaj a braşoveanului Lucian Gârbacea (42 de ani). 

Alţi piloţi cu experienţă nu exclud ca braşoveanul să fi avut probleme de sănătate. „În primul rând cred că a fost un foarte mare ghinion. Este posibil să fi fost vorba şi de o cauză medicală suplimentară, dar rezultatele necropsiei vor arăta exact ce s-a întâmplat”, a precizat Titi Aur, multiplul campion de raliuri.

Decesul lui Gârbacea a căzut ca un fulger peste rudele şi vecinii de la Braşov. Familia pilotului este distrusă de durere. „Era foarte entuziasmat de concursul ăsta, foarte mulţumit de cum au decurs antrenamentele şi era convins că va ajunge printre primii. Nu putem crede că nu mai e”, povesteşte cu lacrimi în ochi cumnata pilotului, Dorina Duicu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite