Salvată în ultima clipă: o româncă a anunţat pe Facebook că vrea să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Bucureşti, fost funcţionar public, a scris joi pe reţeaua de socializare Facebook că intenţionează să se sinucidă.

"Mă sinucid!", a anunţat în urmă cu câteva ore pe Facebook Andreea Ionescu, o femeie din Bucureşti, absolventă a două facultăţi şi fost funcţionar public.

În mesajul postat pe reţeaua de socializare, ea îşi ia adio de la cei doi copii şi de la soţul său.

"liuţă, te iubesc şi să fii puternic, să înveţi bine, să ai o viaţă frumoasă şi bună. Gilda, eşti copilul pe care mi l-am dorit şi te iubesc mult. Liviu, eşti sufletul meu pereche şi îţi mulţumesc pentru tot. Iertaţi-mă, dar This is it!", a mai scris femeia, care este fan Michael Jackson.

Andreea Ionescu este funcţionar public şi a absolvit Universitatea Politehnică, în 1985, şi Universitatea Româno-Americană, în 2009.

Potrivit stirileprotv.ro, soţul acesteia a aflat despre mesajul postat pe Facebook de la o cunoştinţă. El a declarat că a vorbit cu aceasta şi că a convins-o să renunţe la planurile de sinucidere.

În prezent, femeia se află în afara oricărui pericol. Ea le-a transmis mulţumiri tuturor celor îngrijoraţi.

Se pare că Andreea Ionescu a mai încercat să se sinucidă şi în trecut.

În mesajul său postat pe Facebook ea a anunţat şi cine este "de vină pentru tot":

"1. Mama mea, duşmanul vieţii mele

2. Lucia Ana Varga, care a fost menţinută în funcţie şi acum este deputat datorită mie şi care nu m-a lăsat să-mi câştig pâinea pentru mine şi familia mea.

3. Florin Prisăcaru, din cauza căruia mi-am vândut casa şi am ajuns în pragul sărăciei. Încurajat de Varga, Prisăcaru a deturnat fonduri de la primării şi nu mi-a plătit lucrările pe care le-am realizat pentru aceste lucrări căştigătoare, deturnând fondurile în folos propriu.

4. Ilie Bolojan, cu ascendenţă fulminantă: Prefect de Bihor, Secretar General al Guvernului şi acum primar al Oradiei. Acum lucrează cu firme de familie şi-a uitat vechii colaboratori care azi mor de foame.

5. Adrian Domocos, primar de Beiuş, care s-a folosit de informaţiile mele pentru a ajunge în scaun şi apoi nu mi-a plătit lucrarea pe care i-am făcut-o şi pentru care a câştigat finanţare de 5 miliarde de lei vechi, tot încurajat de Varga, bineînţeles.

6. Ionescu Marcel, tatăl soţului meu, un moş afemeiat de 95 de ani care nu ne-a putut întinde o mână de ajutor şi, practic, ne-a lăsat pe drumuri.

Pentru toate acuzele am dovezi care sunt pe hard, discurile mobile, memoriile celor două calculatoare pe care le utilizez".

Prietenii ei de pe site-ul de socializare Facebook au lăsat zeci de comentarii în care au sfătuit-o să nu îşi ia viaţa. Unii dintre aceştia au spus că au sunat la poliţie, iar Steluţa Vrânceanu i-ar fi trimis scrisoarea de adio fostului purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite