O nouă ediţie a târgului de carieră Angajatori de TOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 15.000 de tineri sunt aşteptaţi în 28-29 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, să participe la cea de-a doua ediţie a târgului de carieră  Angajatori de TOP.

Potrivit organizatorilor, la târg sunt aşteptaţi tineri profesionişti, studenţi, masteranzi şi proaspăt absolvenţi interesaţi să-şi dezvolte o carieră în domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, inginerie, marketing şi.

Firmele care participă la târg sunt lideri de piaţă în domeniul lor de activitate, afirmă organizatorii.

Până în prezent, şi-au confirmat participarea la eveniment companii precum HBC, Oracle, HP, Pepsico, Infineon Technologies România, Genpact, WNS România, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, Raiffeisen Bank, Michelin, Nokia Siemens Networks, Computer Generated Solutions, Electronics Arts,  KPMG, Bearing Point, Ubisoft Romania, Netop, Baumax etc.

În cadrul evenimentului de carieră, Angajatori de TOP, candidaţii ce demonstrează o motivaţie puternică pentru dezvoltarea lor profesională şi personală au şansa de a întâlni un număr mare de companii, de a interacţiona cu angajatorii şi de a se informa despre oportunităţile de carieră din cadrul companiei. Printre angajatorii cu planuri mari de recrutare în această toamnă am observat un interes crescut al companiilor ce reprezintă industriile IT, telecom şi outsourcing” a declarat Adrian Stănescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie pâna la data de 10 octombrie 2011, la adresa angajatori@catalyst.ro 

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de tinere talente cu potenţial şi dorinţă de a-şi dezvolta o carieră într-o companie de top.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite