O femeie şi fiul acesteia, transportaţi la spital după ce au fost muşcaţi de o vulpe turbată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi fiul acesteia, ambii din satul Bistriţa Bârgãului, judeţul Bistriţa-Nãdãud, au fost muşcaţi, sâmbãtã searã, de o vulpe care este posibil sã fi fost turbatã şi au fost transportaţi la spital cu douã ambulanţe, transmite Mediafax.

Dispecerul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţã Bistriţa-Nãsãud a declarat, sâmbãtã, cã vulpea a intrat în casã dupã femeie şi a muşcat-o de picior, apoi l-a atacat pe fiul acesteia.

"Dupã cum a relatat chiar femeia, vulpea a intrat în casã dupã ea. A muşcat-o de picior. De regulã, animalele sãlbatice nu au un astfel de comportament dacã nu sunt turbate. Apoi l-a atacat şi pe fiul femeii, pe care l-a muşcat tot de picior", a declarat sursa citatã.

Ambii pacienţi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţã din Bistriţa-Nãsãud pentru a li se administra vaccinul antirabic şi pentru îngrijiri.

"Rãnile nu sunt grave, dar, dacã animalul este turbat, trebuie administrat urgent vaccinul antirabic", a mai declarat dispecerul SAJ Bistriţa-Nãsãud.

Conform sursei citate, autoritãţile s-au mobilizat şi cautã animalul pentru a-l împuşca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite