VIDEO O femeie a fost lovită de o maşină la protestul de la Ministerul Muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care trecea pe lângă protestatarii din faţa Ministerului Muncii a fost lovită de o maşină, însă nu a fost rănită grav.

Femeia nu participa la protest, ci era în trecere şi nu s-a asigurat când a traversat. Femeia s-a ridicat singură după ce a fost lovită de maşină şi nu avea răni grave, dar a fost transportată cu o ambulanţă la spital, pentru investigaţii medicale.

Peste o sută de sindicalişti de la CNS "Cartel Alfa" şi BNS au pichetat, joi, pentru a doua zi consecutiv, Ministerul Muncii, acuzând Guvernul că anihilează dialogul social.

Protestul s-a încheiat în jurul orei 11.00, sindicaliştii spunând că vor continua, până în 1 octombrie, acţiunile de protest şi pichetările în faţa Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, le-a spus sindicaliştilor că Guvernul a avut ca prioritate modificarea legislaţiei muncii astfel încât patronilor să le fie mai bine şi a acuzat reprezentanţii instituţiei că au minţit atunci când au afirmat că au fost create noi locuri de muncă după intrare în vigoare a Codului muncii.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite