Locuinţele date de Diaconescu drept premii la OTV, o mare ţeapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16 dintre cei 33 de câştigători ai locuinţelor puse la bătaie de emisiunea de la OTV rămân fără premiu. Câştigătorii emisiunii de la OTV care nu au contract de proprietate vor fi daţi afară în două săptămâni, dacă omul de afaceri Ionuţ Negoiţă nu recuperează două milioane de euro pentru apartamentele livrate.

Lansată în luna iunie a acestui an, emisiunea „100% Adevărat” găzduită de OTV se laudă că oferă, în fiecare duminică seară, prin tragere la sorţi, apartamente de două camere situate în blocuri din Popeşti-Leordeni.

Citiţi şi:


Producătoarea emisiunii, firma Videoprod Industries, cumpăra aceste locuinţe de la compania Domus Stil, patronată de fraţii Ionuţ şi Robert Negoiţă. Au fost livrate 33 de apartamente care şi-au găsit şi câştigători, însă nu au fost achitate decât 17 dintre ele.

„De două luni am trimis notificare firmei care se ocupă cu realizarea emisiunii şi nu am primit niciun răspuns. Mai mult, de două săptămîni, OTV-ul a început o campanie de denigrare a noastră. Duminica, ziua când se dau premiile, ne laudă, iar în cursul săptămânii ne umplu de noroi”, a declarat Ionuţ Negoiţă. Acesta a precizat că, dacă nu îşi va recupera banii până miercuri, va fi nevoit ca, după o săptămână, să elibereze apartamentele.

Cei 16 câştigători fără premiu real au primit doar cheile de la apartamente şi au semnat procesul-verbal de predare-primire, fără să li se facă însă şi acte pe casă.

Diaconescu s-a dat la fund

Reprezentanţii firmei Videoprod Industries sunt de negăsit. În actele de la Registrul Comerţului apare doar numărul de telefon al avocatului care s-a ocupat de înfiinţarea firmei, dar care nu-şi aminteşte cine ar fi patronii.

Silviu Cocor (cel care semnează, din partea Videoprod, procesul de predare-primire) spune că este un simplu executant, iar în ceea ce-i priveşte pe câştigători, aceştia „pot să se mute în case, doar au cheia”.

Deşi „Adevărul” a încercat în repetate rânduri să-l contacteze pe directorul televiziunii, Dan Diaconescu, acesta n-a răspuns la telefon, la fel şi directorul executiv al postului, Diana Voiculescu.

Purtătoarea de cuvânt a lui Diaconescu a spus: „Nu avem ce să facem noi, nu plătim noi apartamentele”. Directorul firmei Domus Stil, Ancuţa Ionescu, a declarat că e posibil să se ofere o reducere de preţ câştigătorilor care vor să achiziţioneze apartamentele.

Abonament de 3,57 euro

image

Dan Diaconescu



Emisiunea „100% Adevărat“ are loc în fiecare duminică, de la ora 20.00, şi este prezentată de Ramona Bădescu şi de Pepe. În cadrul show-ului sunt oferite, prin tragere la sorţi, apartamente şi autoturisme.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să trimită un sms, abonându-se astfel la o revistă virtuală. Preţul abonamentului este de 3,57 euro, respectiv 6 euro pentru românii stabiliţi în străinătate.

Campania se va încheia la 11 iulie 2010, iar reprezentanţii Domus Stil au declarat că vor continua să furnizeze apartamente dacă îşi vor recupera datoria.

O timişoreancă a primit doar cheia

Georgica Anastasie din Timişoara a fost unul dintre „câştigătorii” ediţiei din 30 august. A fost declarată posesoarea unui apartament, a mulţumit în direct OTV-ului, a semnat procesul de primire, a luat cheia şi atât.

„De atunci sun în fiecare săptămână la Bucureşti, ca să întreb când îmi fac acte, pentru că aş vrea să vând apartamentul. Mi se răspunde: sunteţi următoarea pe listă. Bine că nu am apucat să mă mut în el, am cumpărat doar becuri”, povesteşte Anastasie. Femeia, de profesie taximetrist, se gândeşte să acţioneze în judecată firma care a făcut-o proprietar închipuit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite