VIDEO Nuţu Cămătaru în urmă cu trei săptămâni: „Mai e puţin şi vine inima mea Sile!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei apropiaţi ai clanului Cămătaru, arestaţi pentru furt
Trei apropiaţi ai clanului Cămătaru, arestaţi pentru furt

„Pentru Sile şi pentru Nuţu, 200-300 de euro!". Aşa şi-a începutut „recitalul" manelistul Florin Salam la 24 noiembrie 2011, când Nuţu Cămătaru a organizat o petrecere pe cinste pentru fratele său Sile, închis în 2004 pentru infracţiuni comise cu violenţă, printre care proxenetism şi tâlhării. Melodia compusă de manelişti îl dădeau ca şi liber pe Sile, „în doar câteva zile". „Mai e puţin şi vine, frăţiorul meu

Din păcate pentru interlopi, Judecătoria Sectorului 4 a decis că nu e momentul ca Sile Cămătaru să fie eliberat, dându-i un nou termen de încercare până anul viitor, mai ales că interlopul a fost prins de mai multe ori în penitenciar cu obiecte interzise, cum ar fi telefoane mobile sau arme albe.

Astăzi, Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea condiionată a lui Sile Cămătaru. În vara lui 2010 a fost eliberat din peninteciar şi Nuţu Cămătaru. La începutul anilor 2000, cei doi controlau lumea interlopă din Bucureşti. Sile Cămătaru deţinea un restaurant în cartierul bucureştean Herăstrău în care ar fi obligat zeci de tinere să se prostitueze.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite